Menu

Meld je duurzame bouwproject voor het World Architecture Festival 2020

Verdonck, Jonathan avatar
12/03/2020 10:25 in De wijk van morgen

Meld je duurzame bouwproject voor het World Architecture Festival 2020

Tijdens het 13de World Architecture Festival, dat dit jaar van 2 tot en met 4 december wordt gehouden in Lissabon, wordt ook dit jaar weer de zogeheten Best Use of Certified Timber Prize uitgereikt. Wil jij dat jouw project kans maakt op deze prijs? Meld het dan nu aan. De inschrijvingstermijn sluit op 22 mei.

De Best Use of Certified Timber Prize wordt dit jaar voor de derde keer op rij gesponsord door PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification). Met de prijs worden architecten en projectteams beloond voor het gebruik van gecertificeerd hout als het belangrijkste bouwmateriaal voor hun gebouw.

Aanmelden voor de prijs is simpel. Is jouw project voor het World Architecture Festival al aangemeld in één van de achttien categorieën die vallen onder de noemer ‘voltooide gebouwen’, dan kan jouw project ook in aanmerking komen voor deze duurzaamheidsprijs. Tijdens de aanmelding vink je gewoon een extra vakje aan: ‘Please consider me for Best Use of Certified Timber Prize’. Je vindt deze optie onder het kopje ‘Extra projectprijzen’. Gebruik van gecertificeerd hout is uiteraard een voorwaarde voor het winnen van deze prijs. Tijdens het indieningsproces moet je onder meer invullen wat het percentage PEFC-gecertificeerd materiaal is, dat voor jouw project wordt gebruikt.

Lees verder op www.bouwenwonen.net

Bron: www.bouwenwonen.net

0 reacties

Terug naar zoekresultaten