Menu

BOQUE app is een podium voor moderne bouwkunst

Grasso, Diana avatar
6/07/2021 15:23 in De wijk van morgen

BOQUE app is een podium voor moderne bouwkunst

Een app voor architectuur. Was die er nog niet? Nee, dus. Terwijl het zo logisch lijkt. We wonen in huizen, werken in gebouwen en lopen er op straat langs. Maar … ken jij het verhaal achter de gevel? De BOQUE app neemt je mee op architectuurreis. De gratis app is een podium voor moderne architectuur, voor en door architectuurprofessionals een gids in de gebouwde omgeving.

Architectuur in je broekzak

In de BOQUE app vertellen architecten, bouwers en leveranciers het verhaal achter het gebouw. Laagdrempelig en vanzelfsprekend, met mooie foto’s en aansprekende verhalen. Samen voeden zij de app die als inspiratiebron dient voor collega-architecten, opdrachtgevers en iedereen die de Nederlandse en Belgische architectuur een warm hart toedraagt. “Bij de lancering op 10 november 2020 stonden al meer dan 1.000 projecten in de BOQUE app. Dat aantal is snel gegroeid; inmiddels zijn we de 1700 gepasseerd”, zegt Katja van Roosmalen.

Visitekaartje

“We zijn het visitekaartje voor architectuur. Loop je op straat en wil je meer over een gebouw weten, dan heb je die informatie letterlijk binnen handbereik. Maar je kunt ook rustig achter je bureau of in een luie stoel projecten in de app zoeken. Op architectenbureau, materialen of bijzondere kenmerken en thema’s zoals circulariteit. BOQUE navigeert je door het stedelijke landschap.”  

Toegankelijk

Maar bovenal wil BOQUE een aantrekkelijk medium zijn dat voor iedereen toegankelijk is. “De BOQUE app maakt architectuur leuk en is een toonzaal voor interessante en mooie bouwwerken in de Benelux. Het is een eye-opener waar je blij van wordt. Iedere keer weer word ik zelf ook verrast door de prachtige projecten die erin staan.”

Aan de slag!

De mogelijkheden van de BOQUE app ontdek je als je ermee aan de slag gaat. Dus, ga naar de AppStore of PlayStore en installeer de app op je telefoon! Het is gratis.

Wil je jouw projecten in de app tonen? Meld je dan aan op de site www.boque.nl.

BOQUE app is een initiatief van Katja van Roosmalen. Voor vragen is zij bereikbaar via info@boque.nl 

Meer info: www.boque.nl

Beeld: © Boque - Boque app

 

0 reacties

Terug naar zoekresultaten